3 seriösa punkter

ok jag ser det själv, bloggen håller på att falla samma med allt för oseriöst innehåll. Vem vill egentligen veta hur Nordström dansade på företagsfesten och hur Sjöström och Falso hade det på skogspromenaden. Så för att väga upp allt ska jag nu presentera 3 seriösa punkter som ni nog kommer bli lite  överumplade och chockerade över.

1. Det är Finanskris – Tråkigt, vissa tappar säkert sina jobb med! Men nu börjar läget bli mer stabilt (kolla bara hur glad Nordström är)

2. Gösen är på framfart – Det är fiskeriverket som presenterar detta i en purfärsk rapport, de tror att årets gäng kommer att vara stark. (Kul om man gillar att fiska)

3. A-kassan ökar – sen 2006 har a-kassan tappat medlemmar, men nu ökar den för första gången sen dess. (Kul för de med jobb)

Så där ja, nu kan jag med gott samvete publicera en bild på en uppstoppad räv utan att bloggen känns ytlig och oseriös.

Annonser

2 svar

  1. haha vet du detta var faktiskt riktigt kul!

  2. jag håller helt med- vad som händer ute i världen är faktiskt jätte viktigt. verkligen roligt att se att du tar upp det. allt handlar inte bara om att ha kul hela tiden.

    *fniss* nu blev man lite alvarlig här också 😀 oftast då man är på din blogg är det bara skoj och tjim 😀 men skönt att få vara så här med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: